02 مرداد 1396

برگزاری مراسم گرامیداشت روز معلم در واحد صحنه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه روز جاری مراسم گرامیداشت هفته معلم برگزار گردید . این مراسم صبح امروز در سالن کنفرانس حوزه ریاست و با سخنرانی حجت الاسلام زارعی امام جمعه این شهرستان همراه بود . در شروع برنامه های این روز کیومرث چراغی سرپرست این واحد دانشگاهی طی سخنانی یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری را گرامی شمرد و از آثار بجا مانده از آن استاد فرزانه نام برد. وی در سخنان خود از اساتید و اعضای هیات علمی واحد که همیشه همراه و همیار دانشگاه بوده اند تقدیر و تشکر کرد . چراغی در ادامه صحبت های خود پیام تبریک دکتر محمد علی نوریان ، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی را در این مراسم بازخوانی نمود . در ادامه برنامه هایی در وصف مقام معلم  برای حاضرین پخش گردید که به دنبال آن حجت الاسلام زارعی که از اساتید مدعو و مدرسین حوزه و دانشگاه بود سخنرانی نمود . پس از اتمام برنامه ها به کلیه اساتید و اعضای هیات علمی لوح و هدایایی به رسم یادبود به مناسبت این روز  اهدا گردید .