گشایش مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد صحنه؛ مرکز رشد واحد های فناور صحنه با حضور دکتر نوذر قنبری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، دکتر سیروس محبی رئیس دبیرخانه هیات امنای استان، روسای واحدها، استادان و کارکنان این واحد دانشگاهی مربوطه گشایش یافت.
در آیین گشایش این مرکز دکتر نوذر قنبری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در نشستی صمیمی با اساتید و کارکنان این واحد ضمن گرامیداشت اعیاد شعبانیه و هفته معلم، کیفیت محوری در تمامی امور و ماموریت ساختارگرای فردی همراه با نقش موثر استادان در دانشگاه را خواستار شد.
دکتر نوذر قنبری در آیین گشایش مرکز رشد واحد صحنه با توجه به شعار سال گفت:«با راه اندازی این مراکز رشد که پس از واحد اسلام آباد غرب تمامی واحد های استان در دانشگاه آزاد اسلامی دارای مرکز رشد واحدهای فناور شده اند، انتظار می رود در زمینه ی تولید علم که یکی از مولفه های اصلی شعار سال تبیین شده از سوی مقام معظم رهبری است تحقق یابد و با توجه به وضعیت علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان در سال 1395 که با ظرفیت تلاش کمتر از 30درصد استادان به نقل از پایگاه علم سنجی سایماگو دارای رتبه ی هفتم در بین دانشگاه های آزاد اسلامی هستیم، می توان این ظرفیت را در سال جاری به بیش از 50 درصد رساند و کسب امتیاز بهتر علمی و پژوهشی را محقق ساخت؛ که با ماموریت گرایی فردی هر یک از استادان دانشگاه اعم از هیات علمی و حق التدریس می توان به این مهم رسید.»
در این آیین دکتر کیومرث چراغی رئیس واحد صحنه با ارایه گزارشی از فعالیت های واحد در خصوص مرکز رشد این واحد و مراحل انجام و تکمیل آن سخنانی بیان کرد.
گفتنی است در نخستین جلسه ی مراکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در سال جدید که به ریاست دکتر نوذر قنبری و با حضور سایر اعضا و روسای واحد های استان برگزار شد؛ با تاسیس مراکز وابسته(اقماری) در واحدهای اسلام آباد، کنگاور و صحنه موافقت بعمل آمد که افتتاح نخستین مرکز از این مراکز در واحد اسلام آباد غرب در روز گذشته و واحد های کنگاور و صحنه امروز صورت گرفت.