نشست انتخابات 96 در دانشگاه ازاد اسلامی واحد صحنه

صبح روز یکشنبه نشستی با عنوان " انتخابات 96 ، چالش ها و فرصت ها " در سالن کنفرانس واحد صحنه برگزار شد . این جلسه با حضور اکثریت اعضای بسیج اساتید این واحد دانشگاهی تشکیل و در این خصوص به بحث و  گفتگو پرداختند.  در شروع جلسه عدنان نصری مسئول بسیج اساتید واحد ضمن خیر مقدم به حاضرین با بیان اینکه حضور پرشور همه مردم و مخصوصاً دانشگاهیان در انتخابات یک وظیفه شرعی و ایرانی است. باید حضور خود را با انتخاب فرد و افرادی هدفمند نماییم . وی افزود در همه عرصه های انتخابات همیشه حضور مجموع دانشگاهیان پر رنگ تر بوده و ما باید کما فی الصابق پیش قراولان این امر مهم باشیم . در ادامه نشست امروز اساتید حاضر در جلسه هرکدام به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرد اختندو دراین راستا بحث و گفتگو کردند .