کسب مدال طلا مبارزات آزاد جهانی از سوی دانشجوی واحد صحنه

در مجموعه مسابقات MMA مبارزات آزاد جهانی مازیار یاری دانشجوی تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه پس از ۱۱ مبارزه نفس گیر توانست در سکوی قهرمانی قرار گیرد و به مدال طلای این مسابقات دست یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صحنه ، در مسابقات MMA مبارزات آزاد جهانی که در کشور ترکیه برگزار شد و کشورهای آذربایجان، ترکیه، ایران، گرجستان، ارمنستان، روسیه، قزاقستان و سایر کشورها در آن شرکت داشتند، مازیار یاری نماینده کشورمان و دانشجوی کارشناسی تربیت بدنی این واحد با غلبه بر رقیبان به مقام اول دست یافت‌.

یاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری واحد صحنه ، اظهار کرد:‌ «این مسابقات دارای سطحی مطلوب و دارای استانداردهای بین‌المللی بود که با توجه به توانایی رقبا کمی هم سخت بود اما امید دارم که بتوانم با توجه به این تجربه‌ای در این مسابقات کسب کردم در مسابقات بعدی بهتر ظاهر شوم.»

بنا به گزارش بدست آمده سری جدید این مسابقات درکشور اوکراین در اوایل مهر برگزار خواهد شد.

رئیس واحد صحنه در پیامی، موفقیت این ورزشکار ارزشمند را تبریک گفت و اظهار کرد: «با توجه به اینکه صحنه مهد پرورش ورزشکان و جوانان مومن و متعهد است با وجود دانشگاهی همچون دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه مکانی امن و مرکزی مناسب برای پرورش اینچنین استعدادهایی فراهم آمده است.»

دکتر کیومرث چراغی افزود: «واحد صحنه تاکنون چندین نماینده از دانشجویان در رشته‌های مختلف علمی و ورزشی به مسابقات بین‌المللی و المپیک و پاراالمپیک اعزام کرده است که خوشبختانه همگی خوش درخشیده اند.»