چاپ دو مقاله از عضو هیأت علمی واحد صحنه

به گزارش روابط عمومی واحد صحنه : دو مقاله از فرشید وزیله عضو هیات علمی واحد صحنه با عنوان «دولت قرآن»(تأملی نو بر معانی ثانوی استفهام با تکیه بر غزلیات حافظ و آیاتی از قرآن کریم) در شماره دوم تابستان 96 فصلنامه علمی پژوهشی پژوهشهای ادبی-قرآنی دانشگاه اراک و «تأملی نو در ساختار و معانی ثانوی مقوله های علم معانی) در  دوازدهمین همایش بین المللی ترویج زبان و ادب فارسی پذیرفته و به چاپ رسید .

شایان ذکر است این همایش بین المللی با حضور اساتید نامدار زبان و ادبیات فارسی همچون میر جلال الدین کزازی،تقی پور نامداریان، مهدی محقق، محمد جعفر یاحقی و دیگر بزرگان روزهای 15تا 17شهریور به میزبانی دانشگاه رازی برگزار گردید.

فرشید وزیله که به تازگی به مرتبه استادیاری ارتقاء یافته است توانسته است از مسیر کسب این رتبه علمی چندین مقاله علمی و ادبی ارائه دهد که در نشریات دانشگاهی به چاپ رسیده است .

به همین منظور جواد تجر معاون آموزشی این واحد دانشگاهی ارتقاء وی را طی پیامی تبریک گفت و برای ایشان و سایر اساتید این واحد که در کسب مدارج علمی تلاش می کنند آرزوی توفق نمود .