مراسم بزرگداشت هفته معلم

مراسم بزرگداشت هفته معلم برگزار شد

روز گذشته در طی مراسی در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه ، به مناسبت هفته معلم از اساتید این واحد دانشگاهی تجلیل و تقدیر بعمل آمد .

در این مراسم جواد تجر معاون آموزشی این واحد ضمن تبریک هفته معلم طی سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری به بیان ارزش های مقام  استاد و امر مهم آموزش پرداخت . در ادامه هم مهدی نیک جو معاون اداری و مالی دانشگاه صحنه هم ضمن گرامیداشت این هفته از عملکرد واحد طی سالهای گذشته نام برد و افزود که با توجه به مشکلاتی که در پیش رو این واحد هست انتظار می رود که اساتید همچون گذشته با تعامل و همفکری یار و همراه دانشگاه باشند . پس از صحبت های معاونین، اساتید حاضر با بیان مشکلات و انتظارات و نظرات خود در خصوص واحد به بحث و گفتگو پرداختند که در پایان با اهدای لوح های یادبود از ایشان تجلیل گردید .