حضور پر رنگ دانشگاهیان در راهپیمایی 13 آبان

روز 13 آبان که یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران است، بعنوان روز مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری شده است . و این سه واقعه در تاریخ کشور بعنوان روزی بیاد ماندنی ثبت شده است . واقعه اول ؛ تبعید امام خمینی به ترکیه در 13 آبان ،1343 واقعه دوم؛ 13 آبان 1357 روز دانش آموز نام گرفت. و واقعه سوم؛ تسخیر لانه جاسوسی امریکا در 13 آبان 1358 بود که نمیتوان هیچ یک این سه واقعه تاریخی را از نظر اهمیت نسبت به دیگری برتر دانست چون هرکدام در دوره وقوع خود تاثیر گذاری خاص را داشته است  لذا دانشجویان و اساتید و کارکنان پیرو خط امام دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه نیز همراه با دانش آموزان مدارس و سایر اقشار شهرستان در راهپیمایی باشکوه این روز حضور یافتند . این مراسم از درب فرمانداری این شهرستان آغاز و تا انتهای خیابان اصلی ادامه یافت در مراسم این روز فرماندار و شخصیت های شهرستان سخنرانی نمودند و در ادامه بیانیه این روز قرائت گردید در پایان با حضور دانشجویان دانشگاه پرچم امریکا به آتش کشیده شد.