نشست اعضای هیات علمی واحد با رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه

جلسه ریاست و معاونین دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه با اعضای هیات علمی با موضوع راهکارهای جذب حداکثری متقاضیان تحصیلات دانشگاهی در سالن جلسات دفتر ریاست این واحد دانشگاهی برگزار شد. در این جلسه ریاست واحد آقای دکتر کیومرث چراغی ابتدا به طرح مسایل اخلاق حرفه ای آموزش پرداخت و مسئولیت پذیری اساتید در قبال آموزش صحیح به دانشجویان ، داشتن روحیه تحمل و بردباری و سعه صدر در برخورد با دانشجویان، احترام گذاشتن اساتید به قوانین آموزشی و لزوم ارتقاء روحیه همکاری و مشارکت بیشتر در توسعه دانش و دانشگاه را مورد تاکید قرار دادند. در ادامه ریاست واحد با تشریح وضعیت کنونی دانشگاه و محدودیت های مالی و کاهش دانشجویان به بررسی راهکارهای جذب بیشتر دانشجویان در ترم جدید پرداخت و اعضای هیات علمی هریک به طرح دیدگاههای خود پرداختند.