اطلاعیه مهم آموزشی شماره 2

بسمه تعالی

به اطلاع کلیه دانشجویان عزیز میرساند به دلیل شیوع ویروس کرونا و دغدغه حفظ سلامت دانشجویان و خانواده محترم آنها ، کلیه امتحانات واحد از تاریخ 99/3/24 لغایت 99/3/30 برگزار نمیگردد. امتحانات از تاریخ 99/3/31 لغایت 99/4/27 به ترتیب موجود در کارت ورود به جلسه به صورت آنلاین و از طریق پرتال سیدا به آدرس www.sahnehiau.ac.ir و یا http://78.39.246.66 برگزار میگردد.
لازم است کلیه دانشجویان از روز دوشنبه مورخ 99/3/26 ضمن مراجعه به پرتال آموزش خود در سامانه سیدا از تاریخ و ساعت دقیق امتحانات خود مطلع شده و نسبت به تعیین تکلیف مالی خود اقدام نمایند. شایان ذکر است بدون تعیین تکلیف مالی نرم افزار سیدا امکان حضور دانشجویان در جلسه امتحان را نخواهد داد.

معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه