سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی مرکز صحنه معرفی شد

مراسم تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد صحنه : آیین تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه با حضور فرهاد گلمحمدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، حسن امیری رئیس دبیرخانه هیئت امنا و وحید مرادی مدیرکل حراست استان و تعدادی از مسئولان برگزار شد.

در این مراسم از تلاش‌های کیومرث چراغی قدردانی و فرشید وزیله به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه معرفی شد.

این مراسم به‌دلیل شیوع ویروس کرونا به‌صورت مختصر برگزار شد و کیومرث چراغی گزارشی از عملکرد خود در دوران تصدی این پست ارائه داد و پس از آن فرشید وزیله نیز به تشریح برنامه‌های خود پرداخت.

قرائت حکم رئیس جدید و قدردانی از تلاش‌های رئیس سابق این مرکز دانشگاهی توسط گل‌محمدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه پایان‌بخش این برنامه بود.