دیدار ریاست واحد صحنه با امام جمعه شهرستان

به گزارش روابط عمومی واحد : روز چهارشنبه بیستم اسفند ماه دکتر فرشید وزیله رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه و هیات رییسه این واحد دانشگاهی در روز های پایانی سال در مزار شهدا حضور یافتند و با قرائت فاتحه ، مقام شهدای گمنام شهرستان را ارج نهادند . در ادامه برنامه های تدوین شده این روز در دفتر حجت الاسلام خاص امیری امام جمعه  شهرستان حضور پیدا کردند و در خصوص امور دانشگاه و شهرستان گفتگو کردند. حجت الاسلام خاص امیری ضمن تبریک انتصاب دکتر فرشید وزیله به عنوان سرپرست واحد صحنه از جایگاه مهم دانشگاه در جامعه و تربیت جوانان و فرهنگ سازی اسلامی یاد کرد و افزود که باید نسل جوان را هرچه بیشتر با انقلاب و فرهنگ انقلابی نزدیک کنیم و دانشگاه و آموزش و پرورش در این امر نقش بسرایی دارد . در ادامه دکتر وزیله طی سخنانی برنامه های خود را جهت ارتباط دانشگاه با مراکز فرهنگی و سازمانی شهرستان تشریح کرد و خواستار ارتباط هرچه بیشتر دانشگاه با سایر ارگانها شد به نحوی که از پتانسیل های آموزش و فرهنگی به شکل محسوس در جامعه شهرستان استفاده شود.