نشست با بنیاد شهید و امور ایثارگران

روز جاری در دفتر ریاست واحد نشستی با رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان برگزار گردید .

روز شنبه بیست و چهارم اسفندماه، حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه میزبان مسئولین و کارشناسان بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان صحنه بود . در این جلسه اکبری مسئول بنیاد شهید شهرستان ضمن تبریک به دکتر فرشید وزیله به مناسبت انتصاب ایشان ، از تلاشهای دانشگاه جهت هدایت هرچه بیشتر دانشجویان خانواده شهید و ایثارگر قدردانی نمود و افزود همکاری دانشگاه و بنیاد شهید همواره از ابتدای تاسیس دانشگاه و انقلاب اسلامی تاکنون ادامه داشته است . در ادامه دکتر فرشید وزیله سرپرست دانشگاه صحنه گفت خانواده های معظم شهدا و ایثارگران برای همه ملت ایران جایگاه خاصی داشته و دارند ، وی ادامه داد که مجموعه دانشگاه بر خود می بالد که مهد پرورش خیلی از شهدا و مدافعان کشور بوده است  و وظیفه خود می دانیم که همواره در خدمت خانواده ها و فرزندان این عزیزان باشیم . در پایان این جلسه معروفعلی حاتمی طی حکمی بعنوان کارشناس بنیاد شهید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه انتخاب شد و مورد تکریم قرار گرفت.