در نشست با فرمانده سپاه شهرستان مطرح شد.

فرشید وزیله : دانشگاه باید محل رفت و آمد نیروهای انقلابی باشد

صبح امروز فرماندهی و جمعی از پایوران سپاه ناحیه صحنه ، طی بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه با رییس و هیات رییسه دانشگاه دیدار کردند.

در این دیدار دکتر فرشید وزیله رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان صحنه پس از خیر مقدم و خوشامد گویی به مهمانان دانشگاه تشریحی از عملکرد و وضعیت واحد را ارئه نمود و افزود که دانشگاه باید محل رفت و آمد نیروهای انقلابی باشد وآغوش گرم دانشگاه ازاد اسلامی واحد صحنه به روی نیروهای انقلاب خصوصا جوانان انقلابی باز است. که امید می رود که با این حضور فرماندهی و همراهان سپاه ناحیه شهرستان صحنه ارتباط هرچه بیشتر دانشگاه و سپاه و بسیج فراهم گردد.

وی با اشاره به بیانات امام خمینی(ره) که فرمودند، دانشگاه آزاد نقش اساسی و محوری در امور دارد، اظهار کرد: دانشگاه خود را موظف می داند که در تمام حوزه های شناختی ، فرهنگی ، اجتماعی و ... افراد تاثیر گذار باشد.

دکتر فرشید وزیله، تربیت نسل فرهیخته و عالم معتقد را یکی از ویژگی‌های دانشگاه‌ها در جامعه اسلامی عنوان کرد.

وی با اشاره به برخی فعالیت‌های فرهنگی در شهرستان گفت: «در این برنامه‌ها از ظرفیت‌های مجموعه بسیج و دانشگاه استفاده شده و انتظار می‌رود با روحیه جهادی و انقلابی جوانان بسیجی و دانشگاهی مشکلات مردم با سرعت بیشتری  مرتفع شود.»

وی، دانشگاه آزاد اسلامی را از آن مردم خواند و ادامه داد: این دانشگاه در خدمت مردم است تا بتواند خالصانه به جامعه نفع برساند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه، سپاه پاسداران را نماد بالندی، توسعه و کارآفرینی خواند و گفت: داشتن روحیه بالای جهادی و خدمت به مردم می‌تواند یک اهرم قابل اطمینان برای دانشگاه برای همکاری بیشتر در حوزه‌های علمی و پژوهشی باشد.

وی  گفت :  اقتدار و امنیتی که امروز ما شاهد آن هستیم برگرفته از تلاش شبانه روزی نیروهای نظامی، انتظامی و پاسداران انقلاب اسلامی است.

دکتر وزیله در پایان سخنان خود افزود، عملکرد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در طول حیات خودش برای ایجاد امنیت در کشور و خدمت‌رسانی به مردم در همه عرصه‌ها قابل تمجید می باشد .