طی حکمی معاون آموزشی دانشگاه صحنه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی واحد : روز شنبه طی مراسمی مهدی مسعودی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه به سمت معاون آموزشی واحد منصوب شد .

در این مراسم فرشید وزیله رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه طی حکمی مهدی مسعودی عضو هیات علمی گروه کامپیوتر این واحد دانشگاهی را به سمت معاون آموزشی این واحد دانشگاهی منصوب کرد. وی ضمن تشکر و قدردانی از جواد تجر در طی دوران تصدی گری خود در این سمت افزود آموزش ستون و رسالت اصلی دانشگاه می باشد که باید بسیار به آن توجه گردد و با توجه تحولاتی که در سیستم آموزش طی سال گذشته صورت گرفته لازم است که تمرکز بیشتری بر روی روند شکل گرفته صورت گیرد . امید است آقای مهندس مسعودی بتوانند در این امر بعنوان فردی متخصص و با تجربه این مسیر را ادامه و تعالی دهند .