بازدید شهردار شهرستان صحنه از دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش روابط عمومی واحد صحنه : روز یکشنبه پنجم اردیبهشت ماه اعضای شورای شهر به همراهی مهندس مهدی رضایی شهردار شهرستان صحنه و هیات همراه  از دانشگاه ازاد اسلامی واحد صحنه بازدید کردند .

در این بازدید که به دعوت دکتر فرشید وزیله ریاست دانشگاه آزاد صحنه صورت گرفت، وی ضمن قدردانی از شهرداری شهرستان که در اکثریت امور عمرانی و توسعه فضای داخل و حاشیه دانشگاه در هر برهه زمانی همراه واحد بوده است افزود که این همکاری مقطعی نبوده و از ابتدای بنیاد این واحد ادامه دار بوده است و اکنون با توجه به تاکید بر شعار سال که از سوی مقام عظمای ولایت مزین گردیده و با در نظر گرفتن شرایط موجود در بحث اموزشی و تحقیقاتی ، این واحد نیاز مبرم به استفاده از فضاهای موجود در واحد دارد که در این مسیر دست ارگانها و ادارات شهرستان را که در این مسیر دانشگاه آزاد اسلامی را همراهی می کنند به گرمی می فشارد و استقبال می کند . در طی این بازدید رضایی شهردار شهرستان ضمن ابراز خوشحالی از حضور در دانشگاه آزاد خود را عضوی از این پیکره علمی دانست و افزود که شهرداری شهرستان قطعا از همراهی دانشگاه و بستر سازی هرچه بیشتر علمی در این واحد خرسند خواهد بود و در حد توان در صدد فراهم نمودن امکانات و ملزومات در مسیر تعالی اهداف شهرستان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه کوتاهی نخواهد کرد.