اخبار و اطلاعیه های دانشگاه

بازدید هیات بازرسی منطقه 5 از واحد صحنه

روز شنبه کارگروه هیات نظارت و بازرسی منطقه 5 دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه به سرپرستی دکتر محسن عقابی از واحد صحنه بازدید نمود . این بازدید ها که به صورت دوره ای از کلیه مراکز و واحد های دانشگاهی صورت می گیرد ، بر اساس زمانبندی از پیش تعیین شده بوده و به منظور از نزدیک رصد کردن عملکرد واحد ها در جهت بهینه نمودن خدمات آموزشی ، پژوهشی و علمی می باشد . در این روز جلسات متعددی با اعضای هیات رییسه واحد و کارکنان مسئول و اعضای هیات علمی و مدیران گروه آموزشی واحد برگزار گردید . درشروع برنامه های این روز در سالن کنفرانس حوزه ریاست این واحد دانشگاهی پس از خیر مقدم دکتر کیومرث چراغی به مهمانان و حاضرین جلسه ، دکتر محسن عقابی معاون هیات نظارت و بازرسی منطقه 5 دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه توضیحاتی پیرامون نحوه عملکرد و برنامه های هیات نظارت در واحد ها ارائه داد و افزود که ما از واحد ها اطلاعاتی در قالب جداول از پیش مشخص شده که توسط کارشناسان متخصص برنامه ریزی تهیه  شده و به همه واحد ها ارسال گردیده می توانیم به یک جمع بندی مناسب در خصوص عملکرد یک واحد برسیم . وی ادامه داد که واحد ها جهت تعالی هرچه بیشتر و ارتقاء کیفی و کمی توانایی مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی باید به صورت کاملا" شفاف اطلاعات را تکمیل و ارائه دهند . در ادامه برنامه های این روز هیات نظارت ،  برگزاری جلسات پرسش و پاسخ جداگانه با اعضای هیات علمی و مدیران گروه آموزشی و نیز گفتگو با اعضای هیات رییسه و مدیران میانی واحد بود . که پس از آن کارشناسان همراه اعضای کارگروه از بخش های مختلف واحد بازدید نمودند .

تیم ملی ایران همراه با دانشجویان واحد صحنه نایب قهرمان فوتبال هفت نفره شد.

ایران نایب قهرمان فوتبال هفت نفره شد.

تیم فوتبال هفت نفره کشورمان به مقام نایب قهرمانی رقابت‌های جهانی دست یافت.

به گزارش روابط عمومی واحد صحنه  و به نقل از سایت فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین، ملی‌پوشان کشورمان در فینال این دوره از رقابت‌ها مقابل تیم اوکراین به میدان رفتند و در حالی که نیمه اول با تساوی بدون گل خاتمه یافت بود، اما دمیترو مولوداستووف موفق شد در دقیقه 39 با به ثمر رساندن تک گل این دیدار، تیم اوکراین را به عنوان قهرمانی جهان رساند.

در دیدار رده رده‌بندی نیز تیم‌های روسیه و انگلیس برای تصاحب عنوان سوم به مصاف هم رفتند و در نهایت تیم روسیه با نتیجه 2 بر صفر پیروز میدان شد و به عنوان سومی جهان دست یافت.

تیم ملی ایران در گروه B با تیم‌های روسیه، آرژانتین و پرتغال هم‌گروه بود و در رقابت‌های مرحله گروهی، مقابل روسیه شکست خورد و دیدار با تیم‌های آرژانتین و پرتغال را با پیروزی پشت‌سر گذاشت و به عنوان تیم دوم به مرحله بعد صعود کرد.

در این مرحله تیم ملی کشورمان مقابل تیم برزیل به میدان رفت و با شکست این تیم راهی نیمه نهایی شد.

در دیدار نیمه نهایی انگلیس حریف ایران بود و ملی‌پوشان ایرانی با پیروزی قاطع مقابل این تیم به دیدار فینال راه یافتند.

عبدالرضا کریمی زاده، حسن صفری، حسین تبریز (بوشهر)، صادق حسنی، امیر عزت دوست (گیلان)، مهدی جمالی (قم)، لطف اله جنگجو (مازندران)، عباس ترابی، محسن مختاری(مرکزی)، مسلم خزایی، جاسم بخشی، احسان معصوم زاده، امیر امجدیان (دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه ، کرمانشاه )، حبیب الله حیدری ‌مهر (زنجان)، 14 ملی پوش اعزامی به این مسابقات هستند.

امین الله‌مانی، سرمربی تیم ملی و احمد جانعلی، مربی تیم ملی، هدایت ملی‌پوشان را بر عهده دارند و سجاد کرمی و مصطفی سلیمانی نیز به ترتیب به عنوان مربی بدن ساز و فیزیوتراپ، در کنار تیم حضور دارند و سرپرستی کاروان اعزامی نیز بر عهده احسان باقری است.

این مسابقات از 19 شهریور ماه با حضور 16 تیم آغاز شد و شب گذشته در شهر سان لوئیز به کار خود پایان داد.

New layer...

چاپ دو مقاله از عضو هیأت علمی واحد صحنه

به گزارش روابط عمومی واحد صحنه : دو مقاله از فرشید وزیله عضو هیات علمی واحد صحنه با عنوان «دولت قرآن»(تأملی نو بر معانی ثانوی استفهام با تکیه بر غزلیات حافظ و آیاتی از قرآن کریم) در شماره دوم تابستان 96 فصلنامه علمی پژوهشی پژوهشهای ادبی-قرآنی دانشگاه اراک و «تأملی نو در ساختار و معانی ثانوی مقوله های علم معانی) در  دوازدهمین همایش بین المللی ترویج زبان و ادب فارسی پذیرفته و به چاپ رسید .

شایان ذکر است این همایش بین المللی با حضور اساتید نامدار زبان و ادبیات فارسی همچون میر جلال الدین کزازی،تقی پور نامداریان، مهدی محقق، محمد جعفر یاحقی و دیگر بزرگان روزهای 15تا 17شهریور به میزبانی دانشگاه رازی برگزار گردید.

فرشید وزیله که به تازگی به مرتبه استادیاری ارتقاء یافته است توانسته است از مسیر کسب این رتبه علمی چندین مقاله علمی و ادبی ارائه دهد که در نشریات دانشگاهی به چاپ رسیده است .

به همین منظور جواد تجر معاون آموزشی این واحد دانشگاهی ارتقاء وی را طی پیامی تبریک گفت و برای ایشان و سایر اساتید این واحد که در کسب مدارج علمی تلاش می کنند آرزوی توفق نمود .

کسب مدال طلا مبارزات آزاد جهانی از سوی دانشجوی واحد صحنه

در مجموعه مسابقات MMA مبارزات آزاد جهانی مازیار یاری دانشجوی تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه پس از ۱۱ مبارزه نفس گیر توانست در سکوی قهرمانی قرار گیرد و به مدال طلای این مسابقات دست یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صحنه ، در مسابقات MMA مبارزات آزاد جهانی که در کشور ترکیه برگزار شد و کشورهای آذربایجان، ترکیه، ایران، گرجستان، ارمنستان، روسیه، قزاقستان و سایر کشورها در آن شرکت داشتند، مازیار یاری نماینده کشورمان و دانشجوی کارشناسی تربیت بدنی این واحد با غلبه بر رقیبان به مقام اول دست یافت‌.

یاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری واحد صحنه ، اظهار کرد:‌ «این مسابقات دارای سطحی مطلوب و دارای استانداردهای بین‌المللی بود که با توجه به توانایی رقبا کمی هم سخت بود اما امید دارم که بتوانم با توجه به این تجربه‌ای در این مسابقات کسب کردم در مسابقات بعدی بهتر ظاهر شوم.»

بنا به گزارش بدست آمده سری جدید این مسابقات درکشور اوکراین در اوایل مهر برگزار خواهد شد.

رئیس واحد صحنه در پیامی، موفقیت این ورزشکار ارزشمند را تبریک گفت و اظهار کرد: «با توجه به اینکه صحنه مهد پرورش ورزشکان و جوانان مومن و متعهد است با وجود دانشگاهی همچون دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه مکانی امن و مرکزی مناسب برای پرورش اینچنین استعدادهایی فراهم آمده است.»

دکتر کیومرث چراغی افزود: «واحد صحنه تاکنون چندین نماینده از دانشجویان در رشته‌های مختلف علمی و ورزشی به مسابقات بین‌المللی و المپیک و پاراالمپیک اعزام کرده است که خوشبختانه همگی خوش درخشیده اند.»

ثبت نام شروع شد

علاقمندان به ادامه تحصیل می توانند با انتخاب تصویر زیر وارد سایت سازمان سنجش و پذیرش شده و نسبت به انتخاب رشته اقدام نمایند .